PopDaraló

A tv2 műsorának követése, Lengesd a kezed! Zizegtesd a hangszálaid! Érezd magad jól! Fel a színpadra! Le a gátlásokat! Ereszd ki a hangod! Most a szöveg a lényeg!

Karaoke a tv2-n

Popdaráló

AJÁNLATOK

Videók

AJÁNLÁSOK

Utolsó kommentek

Kovács Áron meztelen igérete

2008.04.03. 13:38 - welltina

Címkék: videó pop daráló kovács áron

Áronnak ciki volt, de megcsinálta!

Kovács Áron a Popdaráló műsorvezetője meggondolatlan fogadalmat tett a műsorában, de úgy gondolta, kimondta, hát akkor tartja is a szavát.

Áron a Popdaráló második adásában azt ígérte, hogy ha Erika – aki éppen a döntőben szövegelt – elviszi a fődíjat, meztelenül fog salakmotorozni a Margitszigeten. Erika elvitte a hárommilliós fődíjat, így hát Áron is állta a szavát.

1.videó




2.videó


 

„Kellemetlen volt, hideg volt, tök ciki volt ott vetkőzni, ráadásul nincs is modell-alkatom. Valljuk be, meztelenül motorozni hülyeség, ráadásul még a motorház is megégetett. És hát próbáljon meg bárki egy kézzel motorozni…” – mondta Áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://popdaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr41409506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utálak 2008.11.11. 13:58:44

Te rossz buzi,te fikázod Flipper Öcsit ő meég nem az Auto-tune sztárja volt mint te:))) IDIÓTA


süti beállítások módosítása